Без предаха за црно-беле

Ново дупло коло је пред кошаркашима Партизана, вечерас излазе на мегдан Монаку, екипи са плеј-оф амбицијама,  прошлогодишњим учесником фајнал-фора. Прошле сезоне је Партизан успео да слави као гост 88:84, пошто је претходно са 100:80 тријумфовао у Београду. Утакмица Монако-Партизан почиње у 19 часова. Кошаркаши Црвене звезде победили су у "Штарк арени" шпанску Валенсију, резултатом 82:64, у утакмици 24. кола Евролиге. Звезда је са Валенсијом одиграла утакмицу какву би звездаши волели чешће да гледају ове сезоне. Црвена звезда је десетом евролигашком победом у сезони подгрејала наду да може да се прикључи борби за пласман у плеј-ин. Прилику да се додатно приближи зацртаном циљу имаће већ у петак, када у "Штарк арену" стиже Барселона.

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове у Руми су синоћ савладале швајцарски Нојшател у првој утакмици четвртфинала Купа ЦЕВ, реванш је 7. фебруара у дворани Риврен у Нојшателу. За нашу емисију говори тренер Пазовчанки Јово Цаковић. У шампионату Србије за мушкарце, Партизан вечерас од 20 часова у дворани спортског центра Мастер дочекује суботички Спартак, чућемо размишљања спортског директора црно-белих Душка Николића.

Дејан Мајес, селектор футсал репрезентације Србије, од јуче је са својим изабраницима на краћим припремама нашег државног тима, уочи утакмица са Италијом и Мароком. Ова година доноси и, великим делом, смену генерација, од познатих лица остаће њих петорица, укључујући због болести оправдано одсутног Росића. Нови , млади играчи се намећу, имаће праве ривале пред собом- Италију која је такође извршила реконструкцију тима и увек неугодни Мароко. Утакмице се играју 4. и 6. фебруара у Рабату.

Тениска репрезентација Србије играће квалификациона рунду Дејвис купа са Словачком 2. и 3. фебруара у Краљеву. Србија ће морати да савлада Словачку, уколико жели да се пласира у групни део финалне фазе такмичења. Репрезентативци Србије посетили су данас СОС дечје село у Краљеву и присуствовали радионици штићеника.  Ватерполо репрезентација Србије приводи крају припреме за Светско првенство, које се одржава у Дохи од 2. до 18. фебруара. Српски репрезентативци у стрељаштву Милутин Стефановић и Миленко Себић нису успели да се пласирају у финале у дисциплини малокалибарска пушка тростав на Светском купу у Каиру. Србија ће бити домаћин Балканског првенства у друмском бициклизму, одлучено је на Конгресу Балканске бициклистичке уније у Скопљу.

Биће, разуме се, као и осталим данима, и других вести из домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују Миша Миланов, Даница Крстић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 


Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару