Читај ми!

Извињење навијачима

Генерални директор Црвене зезде Звездан Терзић је, на ванредној конференцији за медије, изјавио да је Владан Милојевић једини кандидат за насленика Барака Бахара на клупи црвено-белих. Током поподнева Терзић ће, како је навео, разговарати са агентом старог и вероватно новог шефа струке црвено- белих, док је растанак са израелским стручњаком био безболан и више него коректан. Тренер увек први страда када нема резултата, тако је било и сада, а Бахар није желео ништа друго сем својих плата закључно са децембром, дакле само оно што је зарадио. Српској јавности и посебно навијачиам генерални директор упутио је извињење због резултата који су подбацили и најавио боље пролеће нашег најтрофејнијег клуба.

Кошаркаши Партизана играју вечерас од 20.45 у Мадриду са Реалом утакмицу 16. кола Евролиге. Црно-бели су у главни град Шпаније стигли у одличној форми и пуни самопоуздања које црпе из пет узастопних тријумфа у елитном европском такмичењу, од којих су последња два, против Жалгириса и Валенсије, извојевана на гостовањима. После 15 одиграних кола, Партизан је на четвртом месту на табели Евролиге, са скором 9-6, док је краљевски клуб лидер на табели. Још се памти физички обрачун на последњем сусрету два клуба у главном граду Шпаније, сваки добонамерни љубитељ кошарке волео би да тога овог пута не буде, а сви ми у Србији да Партизан настави победнички низ.

Кошаркаши Црвене звезде играју у Хали "Александар Николић" од 20 часова и 5 минута са Макабија утакмицу 16. кола Евролиге- као гости! Израелски клуб своје мечеве, због рата, игра у нашем главном граду , па ће тако `дочекати` и Црвену звезду. Наш тим се налази у лошој ситуацији,Шабаз Нејпир више неће бити са тимом, што је Сферопулос после утакмице са Реалом и потврдио. Американац ће се, наиме, наредних дана вратити у редове Олимпије из Милана. Макаби је у последњих пет утакмица у најјачем европском такмичењу уписао четири победе, од чега су две против Басконије и Ефеса, а две против Албе и Асвела.

У Београду је представљен логотип Светског првенства у кросу, које ће бити одржано 30. марта наредне године у главном граду Србије. До почетка такмичења остало је још сто дана. Стаза ће бити дугачка два километара, а биће одржано пет трка и то микс штафета 4џ2 км, јуниорке шест км, јуниори осам км, сениорке 10 км и сениори 10 км. На СП очекује се више од 1100 такмичара и официјелних лица из сто земаља света. Разговарамо са Слободаном Бранковићем, директором Српског атлетског савеза.

Опет смо код фудбала: данас се играју три утакмице последњег кола јесењег дела шампионата Супер лиге Србије. У 15 часова почео је дуел између Новог Пазара и суботичког Спартака, Раднички у Нишу биће домаћин екипи Железничара из Панчева, док ће на Душановцу играти Вождовац и Војводина. Гости из Новог Сада овом утакмицом опраштају се од тренера Ранка Поповића, који је поново нашао ангажман у `земљи излазећег сунца`. Из одбојке- Партизан игра реванш сусрет осмине финала ЦЕВ купа са украјинским Прометејем, који је у првом дуелу- без изгубљеног сета- славио резултатски убедљиво. У одложеној утакмици 9. кола шампионата Србије за одбојкаше Раднички је у Крагујевцу, после потпуног преокрета, савладао Војовину резултатом 3:2. Разговарамоса шефом струке победничког тима, Алексом Брђовићем.

У Економско-трговинској школи у Смедереву данас је одржана додела награда најуспешнијим школама које су учествовале у ТренинГО изазову „Трчим за школу“. Овај изазов је и ове године привукао велику пажњу и активност грађана свих узраста, а посебно школараца : преко 4000 учесника претрчало је више од 93.000 километара. Победу је однела Економско-трговинска школа из Смедерева, за коју је претрчано рекордних 39.741 км. Друго место са 22.981 км освојила је гимназија „9. мај“ из Ниша, док је треће место са 12.202 км припало ЕТШ „Паја Маргановић“ из Панчева. Изазов су, по пети пут, организовали Олимпијски комитет Србије, Министарство спорта, Делегација Европске уније у Србији и Савез за школски спорт Србије.

Неће изостати ни друге актуелности у емисији коју припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару