Читај ми!

Друловић вади `флеке`

Чланови Извршног одбора ФСС верификовали су одлуку о именовању Љубинка Друловића за селектора младе репрезентације. Остало је упамћено да је овај тренер 2013. године освојио Европско првенство у Азербејџану са генерацијом до 19 година, у којој су- поред осталих- били Сергеј Милинковић Савић, Александар Митровић, Предраг Рајковић, Мијат Гаћиновић. Време садашње: тешко је заборавити дебакл у Нотингему од Енглеске, па ће Друловић свакако- поред рада на тактици и поставци игре- морати да поради са играчима и на психолошком плану, да пробају да забораве то што се догодило на Острву и 18. новембра пробају да се надигравају са Енглезима код нас и пробају да им врате макар део дуга. Иза тога следи и утакмица са Луксембургом, Друловић жели да извуче највише из генерације коју предводе Лучић, Митровић, Илић

 Кошаркаши Црвене звезде од 20.30 гостују код Барселоне у мечу седмог кола Евролиге. Каталонци играју одлично, уписавши тек један пораз у претходних шест мечева и то са "пола коша" од Реал Мадрида. Црвена звезда има три пораза на гостовањима. На све то су повређени Адам Ханга, Марко Симоновић и капитен Бранко Лазић. Кошаркаши Партизана синоћ су савладали, после  преокрета и неизвесне завршнице, екипу Фенербахчеа 85:84 у истом такмичењу. Женска репрезентација Србије  победила је у Београду селекцију Украјине 82:40 у мечу првог кола групе Г квалификација за Европско првенство, које ће бити одиграно 2025. године. Чак 42 поена разлике- реална је слика онога што је приказано на паркету. Следи меч у Севереној Македонији у недељу, у тој групи још је и селекција Португалије.

Европско првенство у ватерполу, уместо у Нетањи у Израелу, вероватно ће се одржати у Загребу, тако бар пишу хрватски медији, на ту тему наш саговорник је Југослав Васовић. У току је тениски меч женских селекција Србије и Румуније у оквиру Били Џин купа за пласман у виши ранг, на терену је наша Миа Ристић која игра са Еленом Габријелом Русе. Иза тога, Александра Крунић играће са Жаклин Кристијан. Боксерска репрезентација Србије завршила је дванаестодневне припреме на Златибору и спремна стиже на ЕП за сениоре до 22 године у Будви, чућемо селектора Милана Пиперског. Драган Стојковић Пикси објавио је списак играча на које рачуна за пријатељски меч са Белгијом и квалификациону утакмицу за ПЕ са селекцијом Бугарске.

Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару