Читај ми!

Ратници на терену

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је у Кући фудбала у Старој Пазови да је предстојећи меч са Црном Гором најбитнији у досадашњим квалификацијама за Евро и да у њему неће играти фудбалери већ "ратници". `Битно је да играчи који играју, а и они који уђу, дају свој допринос да тим не изгуби на агресивности, да не изгуби на лепоти, да не изгуби на креативности, да не изгуби оштрину коју желимо да имамо у тој нападачкој линијИ`, рекао је, поред осталог, Стојковић. 

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће утакмица 1/16 финала Купа Србије против Трајала бити одиграна у среду, 18. октобра од 15 сати, а не у 16 часова како је првобитно планирано.  Утакмица између Трајала и Црвене звезде биће одиграна на градском стадиону "Младост" у Крушевцу. Разговарамо са Ивицом Момчиловићем, некадашњим играчем и тренером у стручном штабу Звезде, од овог лета тренером Трајала, са којим је забележио десет победа у низу и прави су хит српског фудбала у републичком рангу такмичења. Не прете Звезди, кажу, велика је она, али даће све од себе да достојно парирају и пруже добру представу, за коју је у фудбалу потребно двоје. У среду се још, у оквиру Купа Србије игра још утакмица Смедерево-ТСЦ.

Женска рукометна селекција Србије ремизирала је са Турском у Анкари 29:29 у другом мечу квалификација за Европско првенство. У тиму Србије Сања Радосављевић је била најефикаснија са шест голова, РаДевић и Бојчић постигле су по четири, док су Јањушевић и Лазић допринеле са по четири поготка. Победа у мечу са Бугарском, реми са Турском, наредну утакмицу Српкиње играју са селекцијом Црне Горе. Чућемо размишљања рукометног тренера и аналитичара Александра Брковића.

Говорићемо и о Еврокупу у боксу, одржаном у Будви, на коме је Србија освојила три медаље, наш саговорник је власник бронзе Владан Бабић, са којим разговара Милан Биговић. У одбојкашком првенству, у дербију кола, крагујевачки Раднички убедљив у дуелу са Црвеном зведом- 3 према нула. О тој утакмици и новом шампионату причамо са  Вуком Милутиновићем, средњим блокером Крагујевчана.

Градска општина Звездара данас обележава свој дан, свечаном академијом, али и низом спортских активности. Председник СО Звездара Владан Јеремић за нашу емисију прича о томе,с нагласком на прву ватерполо утакмицу у историји ове општине, играли су Раднички и Црвена звезда.

У овој емисији биће и других вести и информација из домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују и Аца Костић, Слободан Малетић и Александар Радовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.



 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару