Драма без победника

Уколико је било оних неутралних који су пратили утакмицу групне фазе Лиге шампиона између Црвене звезде и Јанг Бојса, сигурно је да су уживали. Четири поготка, шеретски потези петама и преко главе, неколико поништених погодака, пенал за госте, преокрети- све то је било саставни део занимљивог и неизвесног дуела на стадиону `Рајко Митић`. Из угла навијача српског шампиона- морало је боље, али треба имати у виду да су незадовољни и гости, који су имали предност до 3 минута пре завршетка регуларног дела сусрета. Идемо даље, треба што боље резултате постићи у наставку такмичења,а сигурно неће бити лако, Звезда у трећем колу иде на ноге Лајпцигу

Данас имамо још два представника на међународној сцени. ТСЦ је домаћин Олимпијакосу у утакмици другог кола Групе А у Лиги Европе. Наш клуб, после премијерног меча у Лондону и пораза од Вест Хема са 3:1, наставља сада већ историјски наступ на европској сцени. Са друге стране, и Олимпијакос на гостовање долази са истом намером, јер су и Грци у првом мечу поражени од Фрајбурга са 3:2. Утакмица ТСЦ-а и Олимпијакоса у Бачкој Тополи почиње у 18.45 часова, чућемо Јосипа Ћалушића и тренера Жарка Лазетића.

Фудбалери Чукаричког дочекују тим Генка у утакмици другог кола Групе Ф Лиге конференције, и то на стадиону Дубочица у Лесковцу, где ће бити у улози домаћина. Брђани су у мечу првог кола поражени у Будимпешти од Ференцвароша са 3:1, али у вечерашњи меч улазе после убедљиве победе на гостовању над Спартаком са 3:0 у домаћем првенству, па се надају да ће наставити победничку серију. Генк је у првом колу ремизирао са Фиорентином 2:2. Утакмица Чукаричког и Генка почиње у 21 час.

Кошаркаши Партизана у нову сезону Евролиге улазе са епитетом првака АБА лиге и тима који је прошле сезоне био на корак до фајнал-фора. Дошла су НБА појачања, задржана је основа тима, све под будним оком Жељка Обрадовића. Црно-беле радује рекордан број продатих сезонских карата и повољни периоди у распореду. Црно-бели у дуел са Макабијем, вечерас од 20.05 часова у Тел Авиву, улазе после победе над Морнаром у АБА лиги са 110:78, којом су започели поход ка одбрани титуле у регионалној АБА лиги, па намеравају да наставе успешну серију и у елитном такмичењу Европе.

Црвена звезда биће домаћин Асвелу у утакмици првог кола Евролиге којом ће отворити нову сезону елитног такмичења Старог континента. Црвено-бели у вечерашњи дуел и нову сезону улазе са великим амбицијама, иако је тим знатно измењен у односу на прошлу сезону. Клуб је заменио чак десет играча, , па многи сматрају да ће им требати времена да се уиграју. На другој страни тим Асвела амбициозно долази на гостовање уз жељу да се Звезди реваншира за пораз у последњем дуелу који су претрпели у другој утакмици у оквиру припремног турнира на Сардинији. Утакмица Црвене звезде и Асвела у `Штарк арени` почиње у 19 часова.

Одбојкаши Србије у петак од 12.25 часова играју против селекције Јапана меч петог кола групе Б квалификација за Олимпијске игре у Паризу 2024. године. Две селекције ће у директном дуелу одлучивати о пласману на табели групе. Србија је тренутно на трећем месту са 9 бодова колико има и селекција домаћина Јапана,која је четврта, а ће меч одиграти и до сада непоражене селекције у Токију, САД и Словенија које су на првом и другом месту табеле.

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове освојиле су Суперкуп Србије пошто су у Лазаревцу савладале Уб са 3:1 (22:25, 25:21, 25:19, 25:23). Шампионке су други пут тријумфовале у Суперкупу, први пут су славиле 2016.године. Чућемо шта о овом мечу кажу тренер Пазовчанки Јово Цаковић, као и играчице Јединства Мина Драговић, Милица Медвед и Бранка Тица, односно шеф струке Убљанки Маријана Боричић.

Тениски клуб Црвена звезда организује до краја октобра бесплатну школу тениса за децу на теренима на Карабурми. На теренима ТК Црвена звезда у првој половини октобра биће одржана четири УТР професионална турнира (по два мушка и два женска) са укупним наградним фондом 100.000 долара. Један од њих најављује председник Црвене звезде Слободан Војиновић.

И данашњу емисију, наравно, припрема Спортска редакција Радио Београда 1. У реализацији емисије учествују Миша Миланов, Снежана Пантовић и Бојана Туфегџић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару