Читај ми!

Зашто не треба потцењивати Ковид 19 и последице?

Иако Ковид-19 одавно није у фокусу јавности, лекари и даље упозоравају да га не треба олако схватити и да је важно пратити своје здравље и након прележане болести. О томе ћемо у јутарњем програму разговарати с кардиологом, проф. др Арсеном Ристићем.

У емисији ћемо чути и прилог о извештају Државне ревизорске институције за прошли годину у којем се, поред осталог, наводи да је
сваки пети динар потрошен за јавне набавке у Србији потрошен тако што је погрешно спроведен неки од корака законом дефинисаној процедури. У програм ће нам се укључити Слободан Милошевић из организације Царитас Србије која је припремила програме самозапошљавања за младе у 6 градова у Србији, уз менторство и 4.000 евра за покретање свог посла. У госте ће нам доћи Николета Косовац, координаторка пројекта "Лице улице", која ће говорити о "Месецу Лица улице" који ће бити обележен у Београду и Новом Саду уз бројне уличне акције. Филип Крумес, уметнички директор фестивала, најавиће нам 20. фестивал ETHNO.COM у Панчеву, а наш доскорашњи колега Стеван Ковачевић најавиће почетак традиционалне Крос серије РТС-а.

Као и сваког петка наш дародавац Призма Крагујевац поклониће дигитални апарат за мерење крвног притиска и пулса слушаоцу који буде показао најбоље знање у нашем квизу.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић.

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу