Читај ми!

Суботом са вама

Породични магазин Радио Београда 1 `Време спорта и разоноде` емитује се већ шездесет четврту годину, као и сваког суботњег поподнева, и данас ћемо у њему слушати актуелне информације из земље и света у вези спорта, културе, дешавања из света који нас окружује.

Причаћемо о новој, трећој по реду узастопној дуплој круни фудбалера Црвене звезде, припремама женске одбојкашке репрезентације Србије за Лигу нација, дамама из фудбалског клуба Ранички из Крагујевца, које су оствариле сан генерација, пласманом у Супер лигу Србије.

Упућујемо вам, током овог поподнева, низ позивница за манифестације које оплемењују душу, од концерата, премијера, до промоција и трибина. Витез кулинарства Милијан Стојанић предлаже јеловник за недељни ручак,а сви заједно- много лепе музике, финих рефрена, који такође пријају срцу.

У реализацији емисије учествују Саша Хајдин, Катарина Епштајн и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

 

 

 

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво