Читај ми!

Фестивал здравља

На дан емитовања наше емисије одржаће се Пролећни фестивал здравља. У оквиру ове манифестације посетиоци ће без здравствене књижице и чекања моћи да провере своје здравље, чују предавања на актуелне теме из области медицине и посаветују се са еминентним здравственим стручњацима. Фестивал ће најавити др. Мирјана Мићовић, председница Организационог одбора.

Један део емисије посветићемо и менталном здрављу, прецизније - суочавању с траумама. О овој теми саговорница ће нам бити Тијана Мировић, психолошкиња која се специјализовала за ову темул.

Говорићемо и о енергетској ефикасности јер до 2. јуна општине и градови у Србији могу да се јаве на јавни позив министарства енергетике који се односи на субвенционисање енергетске ефикасности. Ове године за то је одвојено 400 милиона динара.

Сазнаћемо детаље о недавном откупу печата великог жупана Стефана Немање који је сада у власништву Историјског музеја Србије, а најавићемо и Јавни конкурс за подршку уметничким програмима у 2023. години који је расписала фондација "Нови Сад престоница културе".

Уредник и водитељ Миса Стојиљковић.

Пробудите се уз ваш Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво