Читај ми!

Превенција и решења против вршњачког насиља

У вечерашњој емисији са Наташом Тасић Кнежевић, оперском уметницом, разговарамо о вршњачком насиљу у школама и ван њих као о проблему са којим се удружено морају борити држава, образовне институције и родитељи. Биће речи о узроцима и решењима који би могли да се примене, како би један од највећих изазова за образовне институције нашег времена био бар делимично отклоњен.

Чешке Ромкиње снимају своје животне инспиративне приче на ромском и чешком језику, које ће бити доступне на Спотифи сајту Организације „Бележница“ из Остраве. Оваквим активностима, деца имају могућности да развију сопствену употребу језика у забавном формату, да развију машту и прошире свој вокабулар.

 

Romano Them Romano Them

Autor:
Ромска редакција

Емисија свакодневно доноси најважније вести из земље и света на ромском и српском језику. Бави се темама из живота Рома, приказујући напоре и мере које се предузимају за еманципацију и интеграцију ове, највеће европске мањинске заједнице. Преноси актуелности везане за Роме и на специфичан начин сензибилише јавност за проблеме ове популације. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво