Читај ми!

Колубара пресушила

Ово је, без сумње, спортска вест дана: фудбалски савез Србије због намештања утакмица казнио је Колубару одузимањем девет бодова, док су Спартак и Младост ГАТ кажњени новчано са по три милиона динара. Колубара је била десета на табели плеј-офа СЛС са 38 бодова. Одузимањем девет бодова Колубара се налази на последњем месту са 29 бодова, док новосадска Младост има 30. Ова два клуба ће, без обзира на резултате у последњем колу плеј-аута, играти наредне сезоне у Првој лиги Србије, пошто Радник и Јавор имају по 34 поена. У саопштењу Дисциплинске комисије ФСС се наводи да су казне уследиле због утакмица Младост - Колубара, Колубара - Спартак и РФК Нови Сад - Раднички НБ, док се поступак за утакмицу РФК Нови Сад - Раднички НБ обуставља због недостатка доказа.

Кошаркаши Црвене звезде у Подгорици против екипе Будућности од 20 часова играју утакмицу за пласман у финале АБА лиге. "Црвено-бели" су у првој утакмици декласирали Будућност 93:55 и воде 1:0 у серији, па би их евентуелна победа послала у финале. Ово је четврти дуел београдског и подгоричког клуба, у сва три претходна Звезда је била боља. Партизан је синоћ коначно пружио добру партију против екипе Спортски центар Дерби и пласирао се у наредну рунду регионалног такмичења.

Из кошарке и лепе вести с друге стране океана: Никола Јокић је, са својим Денвер Нагетсима, четврти пут узастопно савладао Лос Анђелес Лејкерсе и тако је ова екипа обезбедила пласман у финале НБА лиге и освојила трофеј шампиона на Западу, а Никола Јокић добио признање за најкориснијег кошаркаша финалне серије Западне конференције. Нагетси су победом над Лејкерсима
први пут стигли до финала НБА лиге од прикључења истој давне 1976. године.

Обратићемо пажњу и на припреме женске и мушке репрезентације Србије у одбојци, за такмичење Лиге нација, веома битно због пласмана на светским ранг листама и идући у сусрет освајању виза за Олимпијске игре у Паризу. Биће ту и других актуелности са домаће и међународне сцене, у емисији коју припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво