Читај ми!

Вести из света спорта

Кошарка је данас у центру пажње кошарка, јер су у Каунасу на програму полуфинални мечеви завршног турнира Евро лиге. Од 17 часова састају се Олимпијакос и Монако, а од 20 Барселона и Реал Мадрид. На истом месту у току је борба за најбољу јуниорску екипу старог континента, а ми на овом такмичењу имамо два представника – Црвену звезду и Мегу која брани трофеј. У НБА лиги Денвер је повео са 2:0 у финалној серији запдне конференције против Лејкерса, а и у овом сусрету блистао је Никола Јокић који је забележио нови трипл дабл.

Тениски Мастерс у Риму стигао је до завршнице, данас и сутра на програму су полуфинала у обе конкуреницје. Код дама, играју Рускиња Кудермецова и Украјинка Калинина, односно Казахстанка Рибакина и Летонка Остапенко. Сутра, код тенисера, састаће се Медведев-Цицпас и Руце-Руд.

Вечерас од 21 сат ватерполсти Радничког и Партизана играће у Крагујевцу зе треће место у домаћем шампионату, а победник овог меча играће квалификацију за Лигу шампиона. Нови Београд је раније одбранио титулу првака, савладавши у финалу Црвену звезду.

Новак Ђоковић је и званично вратио тениске терене граду Београду.

Уредник и водитељ: Дејан Николић

Спортски журнал Спортски журнал

Autor:
Спортска редакција Радио Београда 1

Слушајте данас оно о чему ћете читати у сутрашњим новинама! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво