Читај ми!

Као да киша никад није падала

Војводина и Чукарички играће нову утакмицу Купа Србије. Јучерашња је, подсетимо, прекинута због провале облака и терена натопљеног водом. Неће се, дакле, настављати при постигнутом резултатом- а водили су гости са 2:0- као што је правило у првенству државе, већ ће се играти од почетка, као да киша никад није падала. Огорчени су на Бановом брду, јер су имали одличан резултат и пружали су више од ривала под кишним капима, међутим правила су неумољива. Правила, правила...

Кошаркаши Партизана гости су тима Студентског Центра у другој утакмици четвртфинала АБА лиге у Подгорици.После изненађујуће победе клуба из Црне Горе са 84:83 у Београду, црно-бели имају императив победе, како би изборили и трећи одлучујући меч који им може донети пласман у наставак плеј оф серије. И тренер Партизана Жељко Обрадовић је у изјавама нагласио да је пред његовим играчима меч који значи бити или не бити. Сусрет у дворани `Морача` почиње у 19 часова.

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да је Манчестер сити заслужено изборио пласман у финале Лиге шампиона, али да ће остати на клупи краљевског клуба, будући да има уговор до 30.јуна наредне године. Реал је синоћ био заиста непрепознатљив, доживео је један од тежих пораза у историји, на терену је био само један тим, и то онај у плавим дресовима. Халанд је добро чуван, али грађани су показали да имају још адута у рукаву и заслужено славили улазак у финале елитног такмичења, где ће играти са Интером.

Данас су на програму реванш сусрети у два преостала европска купа. Севиља је домаћин Јувентусу ( у првом мечу било је 1:1 ), док у Леверкузену играју Бајер и Рома ( 0:1 ). У Лиги конференције састају се АЗ Алкмар и Вест Хем ( 1:2 ) и Базел- Фиорентина ( 2:1 ).

Чућемо и Новака Ђоковића који , коректно као и увек, прича о свом ривалу који га је избацио са Мастерса у Риму, процењује меч после преспаване ноћи, говори о својим плановима и- ни речи о разлозима због којих гаси свој клуб и враћа терене Београду. Само је нагласио да ће о томе сви сазнати путем званичног саопштења породице Ђоковић.

Небојша Баралић други је Србин у историји шаха који је био судија меча за светског првака. ФИДЕ је на његов рачун упутила највеће оцене и најлепше комплименте, наш најпознатији међународни арбитар признања је добио и од учесника суперфинала, новог светског првака Динг Лижена и вицешампиона Јана Непомњашчија.

Биће, наравно, и других информација са свих меридијана у емисији коју припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво