Читај ми!

Гладијаторке на леду

Карлинг, иначе пореклом из земље јаворовог листа, догодине у Србији навршава двадесет година. Клуб Дарума основан је 2008. године, а пре неколико дана је постао шампион Србије у конкуренцији дама, победом над клубом Таурунум у финалу, резултатом 10:2. Девојке из овог клуба биле су без премца и и у микс дублу на првенству Србије, освојиле су прво место на турниру у Бугарској, с успехом су наступале и у Русији и у Чешкој. Како кажу, њихову екипу одликују тимски дух, уиграност и ентузијазам. Поред наше гошће Јелене Радовић, у тиму су још и Радмила Панзаловић, Светлана Пуретић и Славица Ракић.

Светско првенство у веслању 2023. одржава се почетком септембра у нашем главном граду, у сусрет овој значајној манифестацији у госте нам долази Владимир Антић, генерални секретар Веслачког савеза Србије, са којим ћемо причати о актуелним резултатима у овом спорту и припремама за шампионат планете.

Музичар који пише књиге такође ће нас обрадовати својим доласком. Зове се Драган Јурић , у понедељак ће у галерији `Лазар Возаревић` у Сремској Митровици одржати књижевно вече и представити своје три књиге: `Доживљаји старог музичара`, `Цртице из живота` и `Колумне`.

Обележићемо и титулу првака стонотенисерки Новог Сада, кроз причу њиховог председника, то је Дан Фрациле. Пратимо дешавања на Мастерсу у Риму, актуелне резултате у фудбалским шампионатима широм Србије и Европе,а по обичају- ту су и вести из света културе, јавног и уметничког живота. Витез кулинарства Милијан Стојанић има нови предлог јеловника за љубитеље доброг залогаја.

У реализацији емисије учествују Саша Хајдин, Катарина Епштајн и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво