Читај ми!

Елита поново на Крсту

Јуче је у Улици војводе Шупљикца председник Републике Србије Александар Вучић поставио камен темељац за нову спортску халу Спортског друштва Раднички, а већ данас у нашу емисију са Црвеног крста стиже представник одбојкашког клуба Никола Милосављевић. Повод је врло леп, после седам година ЖОК Раднички се враћа у Супер лигу Србије.

Од 18 часова наш колега Милош Панић јављаће се са стадиона Рајко Митић, где играју Црвена звезда и ТСЦ. Само један бод из данашњег меча довољан је црвено-белима за нову титулу шампиона.

Биће речи и о Београдском маратону, тениском турниру у Бањалуци, завршници турнира Играјмо за 16, спремили смо и низ информација из света културе, јавног и уметничког живота.

У музичком делу емисије- два госта. Тамара Тодевска, која обележава 20 година бављења својим послом, односно Бранислав Бекић, певач ИТД бенда, који се после три деценије враћа на музичку сцену.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво