Читај ми!

Српске девојке за понос

Интересантни гости очекују нас и ове суботе у породичном магазину Радио Београда 1. Са нама у студију биће Драгиша Зечевић, селектор женске фудбалске репрезентације Србије, после два припремна дуела нашег државног тима и две победе, у сусретима са Босном и Херцеговином и Јужном Африком. Селекцију Србије чине девојке које играју за највеће европске клубове, као и  чланице клубова Супер лиге Србије с успехом. Ове две утакмице , посебно издања наших репрезентативки у првим полувременима, гарантују успешну сезону и лепу будућност српског женског фудбала.

Ватерполо клуб Таш пласирао се у елитну лигу шампионата Србије, наш гост је први оперативац новог суперлигаша Милош Вујанац.

Разговарамо о успеху београдског клуба, до кога је дошло захваљујући сарадњи четири клуба- Таша, Сингидунума, Београда и Палилуле, што је интересантна прича. Играчи у оквиру система четири екипе прелазе из клуба у клуб. Планирано је и учешће у регионалној А2 лиги, као и стварање нових асова, али и опција за рекреативце и ветеране.

Без обзира на дивне Ускршње празнике, наћи ће се места у емисији и за низ предлога из света културе, јавног и уметничког живота. Витез кулинарства Милијан Стојанић има предлог јеловника за празнични ручак.


Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво