Из пакла Бејрута

Најдуговечнија емисија на овим просторима која третира спорт 13. марта напунила је 63 године медијског живота. И данас ће слушаоцима понудити доста занимљивих садржаја, звучних записа, укључења. Поред осталих, за наш програм говоре Александар Јанковић, недавно одабран за селектора фудбалске репрезентације Кине, Андрија Јоргић, генерални секретар Шаховског савеза Србије и од пре неки дан председник Шаховског савеза Београда, као и шампионке у стрељаштву Зорана Аруновић и Ивана Максимовић-Анђушић.

  У гостима нам је Данијела Саваја, љубитељима кошарке позната под девојачким презименом Утвић. Играла је у више домаћих клубова, затим у Либану, Мађарској и Украјини. Тренутно предводи селекцију Молдавије до 18 година. Њен живот је заиста за роман и за филмове, најдрастичније је било у Либану, када им је експлозија у којој је погинуло сто људи у потпуности разрушила дом, али је њој- наравно-било најважније што су јој ћеркица Саша и супруг Хари остали живи и здрави, па су могли да сви заједно закораче у нови, лепши и бољи живот. Пропутовала је свет уздуж и попреко, и сада има неколико адреса,а њен боравак у Београду користимо да чујемо најзанимљивије детаље и Данијелине биографије. 

Пратимо сва актуелна дешавања из домаћег и међународног спорта, као и догађаје из света културе, јавног и уметничког живота. Ту су препоруке за квалитетне позоришне представе, најаве изложби и концерата, а неће изостати ни уобичајени предлог јеловника за недељни ручак витеза кулинарства Милијана Стојанића.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво