Породични магазин

У дуговечној емисији Радио Београда 1 и ове суботе очекују нас занимљиви гости. Са нама ће бити Зоран Наунковић, председник фудбалског клуба Железничар из Панчева, тима који је са три победе у наставку првенства Прве лиге џиновским корацима закорачио на стазу ка елитној фудбалској дивизији.

Мултимедијална уметница Тамара Тоскић, родом са Златибора, прича о својој управо објављеној изложби у Апатину, али и о сарадњи са фудбалским клубом Црвена звезда- наиме,у сарадњи са најбољим студентима са мастер студија, радиће женске одевне предмете и навијачке аксесоаре, као и комерцијалну гардеробу за свакодневне активности.

Као и сваке суботе, пратићемо и друга дешавања из света спорта, резултате важнијих европских фудбалских шампионата, Европско првенство у стрељаштву, и то ваздушним оружјем, али и догађаје из света културе, јавног и уметничког живота, света који нас окружује.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво