Читај ми!

Преко Осла до обављеног посла

Меч за пласман у групну фазу финалног турнира Светске групе Дејвис купа између тениских репрезентација Норвешке и Србије почеће дуелом између тенисера Норвешке Андреје Петровића и српског играча Миомира Кецмановића. Следи меч између Норвежанина Виктора Ђурасовића и српског тенисера Ласла Ђереа. Сутра од 14 часова први на терен излазе дублови, Норвешку ће представљати Ђурасовић и Херман Хејерал, док ће за Србију играти Никола Ћаћић и Филип Крајиновић. Затим ће бити одиграна преостала два меча у синглу, Ђурасовић - Кецмановић и Петровић - Ђере. Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки изјавио је да је атмосфера у тиму сјајна пред меч са Норвешком.Србија ће играти без Новака Ђоковића, а у тиму Норвешке неће бити Каспера Руда.

Кошаркаши Партизана гости су Жалгириса у утакмици 23. кола Евролиге. После победа над Црвеном звездом са 79:78 у другом евролигашком дербију и над Асвелом са 92:71 на свом терену, црно-бели су тренутно 10. на табели са по 11 победа и пораза.Тим победама Партизан је сачувао шансу да се нађе међу најбољим екипама Старог континента, а у вечерашњој утакмици на гостујућем терену одмериће снаге са Жалгирисом који је са 12 победа и 9 пораза тренутно шести у тој групи тимова.Утакмица Жалгириса и Партизана почиње у 19 часова. 

Денвер је убедљиво надиграо Голден стејт са 134:117 на свом терену, а до победе су га предводили српски центар Никола Јокић и Џамал Мари. Јокић је меч обележио новим трипл-дабл учинком, а Мари је био најефикаснији играч са 33 постигнута поена.  Прослављени Сомборац новом одличном игром је потврдио избор за најбољег играча јануара у Западној конференцији и меч завршио са 22 постигнута поена уз 14 скокова и 16 асистенција, остваривши и осми троструки двоцифрен учинак у последњих десет мечева, а 17. у сезони. Сјајну Јокићеву форму, као и учешће наших клубова на евро-сцени, коментарише магистар кошарке Гордан Тодоровић. 

Данас се игра први меч наставка сезоне Супер лиге Србије у фудбалу, између Колубаре и Радника. Сутра нас очекује значајан меч, који је у центру пажње из више разлога- наставак шампионата, судар два велика клуба и, најзад, овом приликом одаће пошту Синиши Михајловићу и једни и други, заједно играчи и навијачи оба клуба, јер незаборавни Синиша је с успехом играо за црвено-беле из Београда и оне из Новог Сада. Радио Београд 1 ће сутра, у оквиру емисије `Време спорта и разоноде`, пратити дешавања на стадиону `Рајко Митић`, утакмица почиње у 16 часова. 

Током емисије пратићемо и друга дешавања из света домаћег и међународног спорта. На нашем програму можете чути оно о чему ћете сутра читати на ступцима штампе. У реализацији емисије учествују Миша Миланов, Милан Биговић, Дејан Булајић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ Жељко Стефановић


 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару