Читај ми!

Седмица за Италијане

Црвено-бели, после пораза од Партизана на свом терену у другом европском дербију, очекују да се на гостовању врате на победничку стазу. Играчи Црвене звезде, после пораза од Партизана на свом терену у другом европском дербију, очекују да се на гостовању врате на победничку стазу. Црвено-бели кошаркаши ће већ у четвртак бити гости Арманија у Милану у другом мечу својеврсне италијанске турнеје, а у наредних 10 утакмица током два и по месеца очекује их још пет гостовања. Утакмица Виртуса и Црвене звезде у Болоњи почиње у 21 час.

Кошаркаши Партизана домаћини су тиму Асвела у утакмици 22. кола Евролиге. Екипа Жељка Обрадовића у петак је након велике борбе срушила регионалног шампиона Звезду са 79:78 и то као гост, па након 21 одиграног кола оба тима имају идентичан резултат од десет победа и 11 пораза. Том победом Партизан је сачувао шансу да се нађе међу најбољим екипама Старог континента, а вечерашња утакмица је прилика да наставе победнички низ и угрозе осмопласирани Макаби који држи последње место које води у топ осам фазу Евролиге. Утакмица Партизана и Асвела у Штарк арени почиње у 20 часова и 30 минута.     

Историја српске атлетике златним словима биће исписана на страницама које буду осликавале такмичарске сезоне 2021. и 2022. Као никада до сада забележен је резултатски бум, падали су рекорди, низале се медаље, магија српских асова на бојним пољима "краљице спортова" широм меридијана јачала је из месеца у месец. Златне дане српске атлетике које смо доживели у протекле две године и који су трасирали блиставу будућност овог спорта Српски атлетски савез обележио је  свачаном церемонијом  на којој су проглашени најуспешнији такмичари у 2021. и 2022. години.  

Некадашњи фудбалер Чукаричког, тренутно играч московске Локомотиве, лако би моао бити решење фудбалског клуба Црвена звезда за место центарфора. Колико би значило црвено-белима из Љутице Богдана присуство овог нападача, питали смо фудбалског посленика Радмила Михајловића. Из Црвене звезде и информација да су клуб напустили Саного у Кулибали, обојица су кренули пут Француске, где ће наставити своје каријере. 

Током емисије пратимо и друге актуелности из света домаћег и иностраног спорта. У `Спортском журналу`  можете слушати оно о чему ћете сутра читати у новинама. Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару