Читај ми!

Ноћас опет нема спавања

Још једном ћемо остати будни на почетку 2023. године, јер најбољи српски тенисер и једна од икона овог спорта Новак Ђоковић ноћас око 3 сата по средњоевропском времену стартује на турниру у Аделејду.  Први његов дуел биће са Французом Константом Лестјеном. Што се тиче Новаковог дела костура, први потенцијални већи изазов биће му Денис Шаповалов у четвртини финала, док га у полуфиналу чека победник из дуела Данил Медведев-Карен Хачанов, по неком идеалном сценарију,уколико не буде изненађења.  На истом турниру,  Српски тенисер Миомир Кецмановић савладао је у првом колу Аделејда домаћег тенисера Кристофера О’Конела са 2:0 у сетовима (6:4, 6:4). У следећем дуелу, Кецмановић ће играти против победника меча Данил Медведев – Лоренцо Сонего. Током емисије, чућемо прогнозе и очекивања нашег тениског експерта Радмила Арменулића.

Ватерполо репрезентација Србије победила је прошле ноћи на турниру у Даласу селекцију Шпаније са 14:12. Изабраници селектора Уроша Стевановића уписали су први тријумф на турниру у Сједињеним Америчким Државама. У ноћи између понедељка и уторка, утакмицом против САД Србија ће завршити такмичење на овом турниру. До сада, Шпанија има две победе и пораз, САД победу и пораз, а Србија победу и два пораза. 

Кошаркаши Црвене звезде у мечу 13. кола АБА лиге гостује екипи Сплита од 16.30 часова, у  хали "Грипе". Тежак и контроверзан пораз од Барселоне после продужетка у Београду унео је мешавину осећања међу црвено-беле: понос због врхунске тимске партије и разочарање после велике судијске грешке која их је коштала колосалне победе.У саставу неће бити Луке Вилдозе, који је истегао задњу ложу против Барсе и највероватније ће паузирати три недеље, али ће његов земљак Факундо Кампацо поново имати прилику да покаже своје умеће у новом тиму и регионалној публици. У саставу неће бити ни Хасана Мартина, Николе Ивановића и Мирослава Радуљице.

Кошаркаши црно-белих дочекују Задар у "Штарк" арени од 18.30 часова у мечу 13. кола АБА лиге. Партизанов полусезонски ролеркостер је у успону после наглог пада.Задрани су уз ФМП позитивно изненађење досадашњег тока сезоне регионалног такмичења. Налазе се на шестом месту са седам победа и пет пораза, 3-1 у претходна четири кола.   

 

У истом такмичењу кошаркаши Меге поражени су данас на свом терену од екипе Цедевита Олимпије резултатом 96:82. О овим и другим информацијама из домаћег и међународног спорта можете слушати у редовној дневној информативној емисији Радио Београда 1. Информишите се данас о ономе о чему ћете сутра моћи да читате на новинским ступцима. У реализацији емисије учествују Дарко Милосављевић, Милан Биговић и Весна Гемовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.



 

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару