Читај ми!

Квартет светских првака

Колективни спортови, по којима смо деценијама били предусретљиви, нису нам донели доста радости последњих дана. Ватерполисти, одбојкаши и кошаркаши, редом, испадали су у раној фази такмичења, али су зато рвачи постигли највећи успех у историји овог спорта код нас. На Светском првенству у Арени освојили су чак четири златне медаље, најсјајнијим одличјем окитили су се Али Арсалан, Зураби Датунашвили, Себастијан Нађ и Мате Немеш. У данашњем `Спортском журналу` чућемо Нађа, затим тренера репрезентације Стојана Добрева, као и селектора Милорада Докманца.

У Берлину се, само то треба прихватити из нашег угла, још увек игра кошарка, Данас се у мечевима четвртфинала Европског шампионата састају Немачка и Грчка од 17 часова и 15 минута, док од 20 часова и 30 минута играју Шпанија и Финска. Сутра, такође у тим терминима, играју Словенија и Пољска, односно Француска и Италија. Наш репортер Слободан Малетић био је на задатку у Чешкој, сада је још увек у Немачкој, одакле нам се јавља са најактуелнијим информацијама са `Еуробаскета`. 

Вечерас и сутра играју се утакмице 2. кола групног такмичења у Лиги шампиона. Шлагер сусрет игра се у Минхену, где се састају Бајерн и Барселона, а у центру пажње - разумљиво - биће Левандовски, који је из редова немачког шампиона овог лета прешао на Камп Ноу. Вредни пажње су и мечеви Ливерпул- Ајакс, за кога игра наш Душан Тадић, као и Порто - Клуб Бриж. Вечерас играју још и Бајер Леверкузен-Атлетико Мадрид, Плзењ-Интер, Спортинг-Тотенхем и Марсеј-Ајнтрахт Франкфурт. Наш стручни консултант уочи ових утакмица је интернационалац и члан стручног штаба српског државног тима Љубинко Друловић. 

Стонотенисерке Новог Сада оствариле су историјски успех пласманом у Топ 12 фазу Лиге шампиона. Нови Сад је први српски тим коме је то пошло за руком од када се, већ 17 година у низу, одржава елитно такмичење по формату групне фазе. Наш тим освојио је прво место у Д групи која је одржана у малој дворани СПЕНС-а. Нови Сад ће, после жреба 17. септембра, сазнати имена ривала у другој фази Лиге шампиона која се игра по принципу домаћин-гост у оквиру четири групе од по три тима. На СПЕНС стижу европски стонотениски гиганти. Разговарамо са Тијаном Јокић, капитеном новосадске дружине која је остварила овако леп успех, вредан поштовања.

Биће ту и других новости и информација из света домаћег и међународног спорта. Слушајте данас оно о чему ћете сутра моћи да читате у новинама. У реализацији емисије учествују и Миша Миланов, Дејан Булајић, Милан Биговић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару