Читај ми!

Пуне мреже голова

Невероватно како се није дало нишком Радничком ни у једном од два сусрета са екипом Гзире са Малте. На крају баладе- пуне мреже голова, а срца празна. Пошто су оба пута, у регуларном делу утакмице, одиграли нерешено 2-2, на Чаиру су одлучили пенали и они, нажалост, нису били савезник једног од два српска представника у квалификацијама за Лигу конференције. Чукарички је, за утеху, још једном приуштио `четворку` ривалу из Луксембурга, овога пута без примљеног гола и сада екипа са Бановог брда може мирно да размишља о јаком наредном противнику, холандском Твентеу из Еншедеа.

Данас се играју две утакмице четвртог кола Супер лиге Србије у фудбалу. Нови Пазар од 18.55 часова игра са екипом Партизана, док од 21 час на нашем највећем стадиону играју Црвена звезда и Радник из Сурдулице. Филип Кљајић скоро седам година чувао је мрежу црно-белих, сада ће играти трећи пут против свог некадашњег клуба. Истиче да је на Партизану веће оптерећење, збоиг слабијег старта, због победничког менталитета и због величине клуба, али да Пазарци свакако неће бити `мачји кашаљ`. Недостајаће, наравно, ватрени навијачи, којих неће бити на трибинама због казне клубу, али Кљајић обећава чврст отпор вицешампиону Србије. 

Кали ће од 1. до 6. августа бити домац́ин Светског атлетског првенства за такмичаре до 20 година. Током шест дана трајања такмичења, Олимпијски стадион у овом колумбијском граду примиће преко 1500 такмичара из 158 земаља. Боје наше земље браниће чак седам атлетичарки и пет атлетичара, међу њима и Адриана Вилагош и Ангелина Топић. О предстојећем такмичењу разговарамо са Слободаном Бранковићем, директором Атлетског савеза Србије. 

Двадесет првог децембра 2015. године напустио је нас је Дејан Брђовић, ас одобојкашког спорта и истинска људина, горостас меког срца. Сећање на њега не само да живи, већ се из године у годину, и лети и зими, одржава камп који носи његово име, у чијој организацији учествују чланови Дејанови најуже породице, али и бројни пријатељи са спортских терена широм Европе и света. Тренутно су на Гочу малишани из Новог Пазара, Северне Македоније, Немачке, које предводе позната имена из света одбојке,а међу предавачима у првој смени је и познати тренер из нашег шампионата Никола Јерковић. О кампу, који у људима буде само лепе емоције, говори нам Дејанова супруга Јелена Брђовић. 

Са Гоча смо, телефоном, додуше, скокнули до Копаоника, где су на припремама наши најбољи одбојкаши. Алекса Брђовић је тим менаџер нашег државног тима, али- поред пријатних обавеза које има око реперезентације- размишља и о старту сезоне крагујевачког Радничког, на чијој клупи седи и руководи екипом. Признаје да му недостају паркети, као и играчка каријера, али мишљења је да се у правом моменту определио и за тренерски посао, као и за рад са државним тимом, то је - истиче Алекса - част за сваког спортисту. 

Биће и других спортских вести у добро познатом термину, и домаћих и међународних. У реализацији емисије учествују још и Светлана Стевановић и Снежана Пантовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару