Читај ми!

Халанд на Аутокоманди

Фудбалска репрезентација Србије у оквиру првог кола Лиге нација дочекује селекцију Норвешке. У оквиру групне фазе Лиге нација, Србија ће поред Норвешке, играти и против Словеније и Шведске, које се међусобно састају вечерас. "Орлови" у првом колу на стадиону "Рајко Митић" дочекују селекцију  која у својим редовима има једног од најбољих светских нападача, Ерлинга Халанда. Његово присуство лепа је позивница за публику, баш као и добро расположење у нашем националном тиму, на челу са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем. Утакмица између Србије и Норвешке игра се од 20.45 часова, уз пренос на Првом телевизијском каналу РТС-а.

У Београду почиње Фајнал-ејт ватерполо Лига шампиона и другу годину заредом на базену "11. април" осам најбољих тимова Старог континента бориће се за титулу клупског првака Европе. У Београду почиње Фајнал-ејт ватерполо Лига шампиона и другу годину заредом на базену "11. април" осам најбољих тимова Старог континента бориће се за титулу клупског првака Европе. Чућемо изјаве тренера Новобеограђана Игора Милановића и играча Душана Мандића и Николе Ковачевића, као и тренера Марсеја Милоша Шћепановића. У осталим четвртфиналним мечевима атрактивног такмичења састају се: Бреша - Хановер , Про Реко - Барселонета и Ференцварош - Југ. 

Кошаркаши Партизана савладали су екипу Црвене звезде са 70:67 у трећем мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге. Звезда води у серији са 2-1 и имаће и у наредном мечу прилику за освајање регионалног такмичења. Црно-бели су победом успели да смање у финалној серији на 2-1 и тако остали у игри за трофеј регионалног шампиона. Партизан је на крилима до последњег места испуњене дворане "Александар Николић", знатно енергичније ушао у меч и од самог старта наговестио коначан исход. Четврти меч на програму је у петак од 18.30, када ће такође Партизан бити домаћин. 

 

Одбојкашице Србије поражене су данас у Анкари од селекције Тајланда са 2:3, по сетовима 23:25, 27:25, 20:25, 25:20, 12:15, у мечу другог кола прве седмице Лиге нација. Најефикаснија у селекцији Србије била је Јована Зеленовић са 21 поеном, Маја Алексић је забележила три поена мање, док је 13 поена додала Сара Лозо. Србија је у првом колу победил Белгију са 3:1. Наредни меч Србија игра сутра од 12 часова против Бугарске. Мушка сениорска репрезентација Србије одиграла је синоћ прву од две пријатељске утакмице против Ирана у оквиру припрема за четврту Лигу нација . Наш државни тим је  у дворани "Слодес" у Београду, у мечу одиграном без присуства публике, савладао Иран са 3:2, по сетовима 26:24, 23:25, 22:25, 25:19 и 15:13, после 124 минута игре. Друга утакмица ће се одиграти сутра (четвртак, 2. јун) од 17.15 часова, такође без гледалаца у сали.     

                       

Бивши тренер фудбалера Чукаричког Саша Илић именован је за новог шефа стручног штаба ЦСКА из Софије, саопштио је бугарски клуб.Наводи се да ће Илић у понедељак, 6. јуна, званично бити представљен као нови тренер бугарског прволигаша. Српски тренер је са ЦСКА потписао двогодишњи уговор, а финансијски детаљи нису саопштени. Илићу ће помоћници бити Величко Каплановић, Милорад Пековић, Дарко Обрадовић и Слободан Милинковић. У Београду је данас одржана промоција италијанског фудбалског кампа, чији је промотер прослављен капитен Јувентуса и репрезентације `азура` Андреа Пирло, па ће бити речи и о овој акцији Дечје фудбалске асоцијације Србије. О овим и другим вестима из домаћег и међународног спорта можете слушати на програму Радио Београда 1 током поподнева. Слушајте данас у нашем `Спортском журналу` оно о чему ћете сутра моћи да читате на новинским ступцима. У реализацији емисије уечствују и Срђан Манојловић, Слободан Малетић и Слободан Игрутиновић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару