Читај ми!

Мајсторица у Лајковцу

Победом без изгубљеног сета, одбојкашице Црвене звезде пласирале су се у финале плеј офа државног шампионата. На име ривала у завршним мечевима мораће да сачекају још два дана, јер се 24. марта у Лајковцу игра мајсторица између Железничара и Уба. Две искусне екипе показале су се у правом светлу у две утакмице, обе су по један меч решиле у своју корист, па ће трећи меч бити пресудан. О завршници женског шампионата разговарамо са одбојкашким тренером Николом Јерковићем.

Кошаркаши Црвене звезде јуче су у Загребу савладали екипу Цибоне, док је Сплит у дворани крај Мораве био бољи од Борца из Чачка, све то у оквиру регионалне АБА лиге у кошарци. Играчи Партизана одиграће вечерас у Вроцлаву са Сласком утакмицу претпоследњег кола Евро купа. Црно-бели желе по сваку цену до победе, како би остали у трци за друго место у групи. Тај меч у Пољској игра се од 18 часова и 45 минута. 

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наступиће на мастерсу у Монте Карлу који је на програму од 9. до 17. априла, потврдили су организатори. На званичним профилима турнира на друштвеним мрежама објављена је најава овогодишњег такмичења уз фотографију Ђоковића. Новак ће тако поново заиграти у "комшилуку", пошто има кућу удаљену неколико стотина метара од тениског комплекса. "Ово је Ђоковић", пише на постеру који потврђује да ће светски "број 1" наступити, као и да сада више нема препрека да заигра и на предстојећем Ролан Гаросу. Србин је два пута освајао турнир у "кнежевини", уз два изгубљена финала, а последњи пут је славио 2015. године.

Српски фудбалски репрезентативац Душан Влаховић, због опоравка од повреде препона, неће бити на располагању селектору Драгану Стојковићу за пријатељске мечеве са Мађарском и Данском, саопштено је из Фудбалског савеза Србије. После консултација доктора Јувентуса и доктора репрезентације Србије и разговора који су данас имали селектор Стојковић и Влаховић, одлучено је да је у овом моменту за њега најбоље да предстојећи период искористи за рехабилитацију. Остали репрезентативци настављају припеме, одгледали су неке утакмице ривала и желе да се представе у што бољем светлу у Будимпешти и Копенхагену. 

Одјеци Светског дворанског првенства у атлетици- кроз разговор Снежане Пантовић са селектором Едином Зуковићем. Европска кућа фудбала донела је одлуку да клубови који су још у међународним такмичењима могу да региструју максимално два нова играча који долазе из руских и украјинских клубова. О овим и другим информацијама из домаћег и међународног спорта, у данашњем `Спортском журналу`. На програму Радио Београда 1 слушајте оно о чему ћете сутра читати у новинама. У реализацији емисије учествују и Слободан Малетић, Дејан Николић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару