Читај ми!

Муке по Новаку

Новак Ђоковић је у добром стању, потврдили су из Асоцијације професионалних тенисера, чији је он оснивач. Ђоковић је поручио да ће, када сам одлучи, лично поделити чињенице о притвору, у коме се од данас налази и звезда дублова, Чехиња Рената Ворацова. Још је неизвесно хоће ли и она уложити жалбу или ће бити депортована, пишу тамошњи медији. Рат нервима се наставља, аустралијски медији мало су ублажили атаке на играча који је девет пута био супериоран на њиховом турниру, а све је више и тенисера који стају на Новакову страну или су макар уздржани, међу њима и контроверзни Ник Кирјос који је замолио медије и јавност да мало попусте притисак, јер је и Ђоковић само човек, од крви и меса. Породица Ђоковић и за Божић је упутила позив Београђанима и посетиоцима главног града да се придруже протесту испред Скупштине Србије, са лица места у нашу емисију јавиће се новинар Радио Београда 1 Дејан Николић

Тенисери Шпаније савладали су репрезентацију Пољске у полуфиналу и први су финалисти овогодишњег издања АТП купа. Ривали за освајање трофеја биће им победник другог полуфиналног меча у коме снаге одмерацају селекције Русије и Канаде. Српски тенисер Ласло Ђере елиминисан је у четвртфиналу турнира у Аделајду, пошто је поражен од Хрвата Марина Чилића 6:3, 6:2. Српски кошаркашки репрезентативац Стефан Јовић потписао је уговор са грчким шампионом Панатинаикосом до краја сезоне, уз опцију продужетка сарадње на још једну годину.Искусни 31-годишњи плејмејкер у Панатинаикос стиже као слободан играч, а последњи ангажман имао је у руском Химкију. Наш прослављени џудиста Александар Кукољ честита Божић нашим слушаоцима и спрема се за пут у тренинг камп у Анталији, где ће радити на припремама за Европско и Светско првенство. 

Жреб за УЕФА Футсал ЕУРО који се одржава у Холандији (Амстердам и Гронинген) од 19. јануара до 6. фебруара 2022. године био је поново суров као онај за недавно одржани Светски шампионат у Литванији. Србија ће у Групи А имати домаћина Холандију, затим незгодну Украјину и актуелног првака света Португалију. Пласман у четвртфинале обезбедиће две најбоље пласиране екипе из сваке групе. Није лако ових дана селектору селекције Србије Дејану Мајесу, одавно није све до паркета и  добрих игара, приоритет нажалост има ковид вирус, који хара светом, па се и наши футсалери припремају по кулоарима, далеко од свих, уз истинску жељу да не буде или да буде што мање заражених уочи пута на важан шампионат, где желе да се представе у најлепшем светлу. Чућемо селектора Мајеса, као и капитена репрезентације Слободана Рајчевића, сазнати каква је тренутна ситуација и чему се надају на првенству Старог континента.

 

Уколико буде још интересантних вести из домаћег и међународног спорта- свакако ћете их чути у овом, празничном издању `Спортског журнала`. У реализацији емисије учествују  и Аца Костић, Дејан Николић и Весна Гемовић.

 

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару