Читај ми!

Зимница

Спремање зимнице је сваке године све већи луксуз. Недостаје нам новца, времена а многима и знања. Да ли потрошачи ове године још озбиљније размишљају исплати ли им се да праве зимницу? Јесу ли се смањење приноса и лош квалитет производа одразили и на слабију понуду и квалитет поврћа? Ко још спрема зимницу?

Одговоре на ова питања потражили смо од суграђана, пијачних продаваца али и на манифестацији „Чукарички фестивал зимнице”, која има за циљ да сачува од заборава обичаје припреме зимнице али и да помогне произвођачима у промоцији њихових производа.

Са вама су Ивана Весић и Јелена Кнежевић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње