Читај ми!

Roll&Blues фестивал у Аранђеловцу

Фестивал који привлачи пажњу својом разноврсношћу почиње ускоро у близини Аранђеловца, између три језера, на обронцима планине Букуља. Узбудљив је већ сам долазак у амбијент етно хостела Б-Ранч у Буковику поред Аранђеловца. Управо одатле се јављамо и делимо информације о овом музичком фестивалу који почиње 27. јула и траје четири дана. Биће и изненађења!

Међу онима који наступају на главној Roll&Blues бини су Канда коџа и Небојша, Гоблини, Бјесови, Саншајн, Исказ, Неми песник, Ритам нереда и други. 
Међу садржајима које можете видети и пробати током трајања овог догађаја су циркуски перформанси, хип хоп радионице, јога, јахање, еко камп и још много тога што ћемо искусити и пренети вам утиске до краја емисије. 
Поред вести из Аранђеловца који се припрема за овај фестивал, чућемо и новитете са светске музичке сцене као и пола сата музике из Србије и региона. 
 
Водитељка Ружица Врховац 
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво