Читај ми!

Родитељство се учи, али стварно

“Родитељство будућности” назив је конференције која ће моћи да се прати онлајн, али и уживо на две локације у Новом Саду, 27. и 28. маја.

Она је намењена будућим и родитељима деце раног узраста, али и свима који су заинтересовани за најновија истраживања о социо-емотивном развоју деце. Шта је то традиционални приступ васпитању, а шта савремени? Да ли су они супротстављени или је један надоградња другог? Како припремити децу за свет брзих промена и информација? Како најбоље обављати своју родитељску улогу, како победити страхове, стрепње, нервозе? У скоро 20 предавања и радионица у два дана, стручњаци из различитих области понудиће одговоре на ова и друга питања, узимајући у обзир релевантна и проверена истраживања на тему дечијег развоја. О свему овоме за Двестадвојку говорила је идејни творац и организатор конференције, педагог Сања Риста Попић, а детаље слушате од 13 часова.

До краја емисије, ту су и музичке теме; од 14 сати преслушавамо песме музичара рођених 18. маја и нумере са албума објављених на данашњи датум. Ту је и блок музике из Србије и региона, Приче о песмама, актуелни новитети и друге приче важне за организовање и улепшавање дана.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво