Скривени трошкови и како против њих

Када кренемо у куповину, банку, ресторан... на технички преглед или путовање, свугде нас вребају скривену трошкови. Отварање боце вина у ресторану, разне „накнаде“, „непредвиђени трошкови“, излети који ипак нису урачунати у аранжман… Логика је таква да сматрају да ће се ретко ко бунити јер сте малтене стављени пред свршен чин.

Да ли можемо да питамо унапред за све трошкове, тражимо јасну рачуницу, или одбијемо све оне трошкове који нам нису били јасно представљени? Како се ви постављате у таквим ситуацијама? О овоме причамо у првом сату емисије.

Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару