#luckygirlsyndrome

Најновији вирални тренд ТикТока „синдром срећне девојке“ је метода која је залудела свет, са више од 100 милиона прегледa, а подразумева да говорите само лепе ствари о себи и о ономе што желите да вам се догоди.

Хаштаг је препун људи који деле своје приче о срећи у одређеним ситуацијама, било да је то добијање посла из снова, позивање на дејт или чак нешто једноставно као да добију бесплатну кафу. Наравно, тренд је имао доста критика да људи или лажу или само игноришу да њихов труд игра улогу у томе да имају среће, међутим, тешко је занемарити чињеницу да толико људи каже да то функционише. Причамо о овом синдрому у првом сату емисије. 

У наставку ћемо се подсетити важних догађаја у поп рок историји који су се догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Са вама је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару