Читај ми!

„Дедина гаража” – оаза хуманости и лепог детињства

Да се лепше одраста уз подстицај, а не решавање свега уместо детета, доказ је „Дедина гаража“ у Нишу, јединствено место на ком се сваке недеље рађа и подстиче дечја креативност.

Пре скоро десет година, брачни пар Нина и Милан Спасић осмислили су радионице за прављење играчака, учење разних практичних и умних вештина, дружење. Стотине сати испуњене уживањем у прављењу разних предмета и посматрању како ствари функционишу су иза њих, а деца долазе и из разних градова Србије да би у Дединој гаражи телефоне и куповне играчке заменила каменчићима, шрафовима, летвицама, лепком, бојама, који ће постати њихово уникатно дело и играчка која ће их подсећати на лепоту стварања. Како све ово функционише данас, питали смо Нину Спасић, иначе дипломираног педагога, а причала нам је и о новој иницијативи коју покрећу у сарадњи са Градским удружењем за помоћ особама са аутизмом у Нишу.
Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум, или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама, али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару