Инфузија као помодарство

На друштвеним мрежама честе су рекламе приватних клиника које, поред козметичких третмана и естетских хируршких захвата, нуде и услуге кућне, такозване „витаминске инфузије”.

Ово се може наћи у понуди и оних приватних установа које се баве општом медицином. Рекламирају их и познате личности, инфлуенсери, објављују се фотографије на којима људи, удобно заваљени у фотељу или кревет, са сталком и кесом инфузије уживају, док им се у исто време сређују нокти или фризура. Брига о здрављу тако постаје све више комерцијални производ на који вас маме они који обећавају чудотворне ефекте на кожи, органима, у нервном систему, па саветују да платите пар хиљада динара за брзо излечење од мамурлука и умора.
Фраза да свака роба има купца овде не може бити опција, без да се запитамо - да ли то може бити штетно?
О светски присутном тренду витаминских инфузија, (не)контроли обављања овог посла, могућим последицама и немогућим ефектима, причамо до 14 часова.
До 16 сати, следи једна неинвазивна, музичка инфузија; преслушавамо синглове и песме са албума објављених 24. октобра, а обележавамо и рођендане познатих музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, рубрика Приче о песмама, новитети са светских топ листа, али и друге важне информације. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару