Безбедно плаћање

Навика коју су из претходне две године задржали и купци и продавци јесте куповина и плаћање путем интернета у све већем броју.

Паралелно се унапређују и системи онлајн плаћања и поручивања ради безбедности података и лакше куповине као мамца за лојалност клијената. Какви све начини електронског плаћања су нам на располагању, када је који најбоље користити, а најважније - како да будемо сигурни да нема злоупотреба? На ова питања одговарају стручњаци из сектора платних система и за заштиту корисника финансијских услуга Народне банке Србије. Подсетићемо и на оне начине онлајн куповине које треба избегавати.

После 14 часова пажњу усмеравамо ка музичким темама; чућете који музичари су рођени на данашњи датум, а присетићемо се и синглова и албума објављених 21. априла. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, рубрика Приче о песмама, а водимо вас и кроз актуелне нумере на светским топ листама, као и мање прометне градске улице.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару