Читај ми!

Земун добија нови културни центар - Простор „Мољац”

Простор „Мољац” (Место Оснаживања Људскости и Афирмативних Циљева) - Простор савремене уметности Земун - настао је из потребе да се створи база за развој иновативности и уметности у Земуну, одакле стручњаци из различитих области осмишљавају и реализују пројекте од културног значаја за ову општину.

Главна тема је умеће живљења - теорија и пракса, а визуелни идентитет одражава спој препознатљиве архитектуре настале под утицајем Аустроугарске монархије и савремених уметничких целина. Центар ће служити за промоцију разних културних манифестација, атељеа, старих заната и других вредности захваљујући електронском мапирању главних пунктова културе на општини Земун.
Наша гошћа је редитељка Маријана Ђорђевић, која ће представити детаље везане за овај простор, чије је отварање заказано за вечерас. 

У наставку емисије бавимо се темама везаним за музику. Представљамо Приче о песмама, новости из света музике које су обележиле данашњи дан, као и вести са београдских улица које јавља Јована Зец.

Водитељке Круна Пинтарић и Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару