Шта кувате данас?

Да ли сте се одлучили за неко лагано летње јело или за нешто мало захтевније? У данашњој „Летњој башти” говоримо о спајању традиције и модерног у кулинарству, о томе зашто аутентична јела са ових простора треба неговати и како „поправљати” застареле ресторанске меније.

Наш гост је Бранко Кисић, кувар беспрекорне биографије и шеф кухиње „Клуба књижевника” у Београду.

Са кулинарских прелазимо на музичке посластице. Чућете и нову „Причу о песмама”, а издвојићемо и важне догађаје из света музике који су обележили 11. август. Са београдских улица се, пред крај емисије, јавља Јована Зец.

Водитељи Ружица Врховац и Милош Георгијевић Гера

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње