Читај ми!

Несаломиви

Већину људи који се боре против депресије, њихова најближа околина би описала као ведре, насмејaне, снажне, без неких већих проблема особе!

То што нам неко изгледа добро, што нам увек упути осмех, што саслуша наше проблеме, што нам оставља утисак особе која све стиже и постиже, не мора да значи да се тако и осећа. Напрoтив, често је супротно. Депресија је болест нашег доба. Она не бира. Пред целим светом је задатак да постане осетљивији за овај проблем. Зато је код нас покренута национална кампања НЕСАЛОМИВИ са циљем подизања свести јавности о очувању менталног здравља и стварања друштвеног покрета за борбу против депресије и стигме која прати оболеле.

У наставку емисије, подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару