Читај ми!

Млади и суицид - како зауставити растући проблем?

Последњих месеци учестало слушамо о томе како је број самоубистава у порасту.

Пре две недеље је забележен нови „црни” биланс - само у једном дану и само у једном граду (Београду) троје младих људи је себи одузело живот. Број оних који се осећају као да су „пред пуцањем” рапидно расте, без обзира на узраст и пол. Уз то, овом крупном проблему доприноси и то што се на овим просторима не говори довољно о менталној хигијени, а психичке сметње су и даље табу. У турбулентном времену у ком живимо, важно је посветити се овој теми са више пажње, уз понуду различитих решења. Наша гошћа је Ивана Раковић, дипломирани социјални радник и психотерапеут у Институту за ментално здравље у Београду. 

У наставку емисије бавимо се ведријим темема. Доносимо новости са светских топ листа, као и пола сата само домаће музике и музике из региона. Са улица Београда, пред крај емисије, јавља се Јована Зец. 

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару