Читај ми!

Мале хидроелектране - како то изгледа у пракси?

У Србији се планира даље финансирање малих хидроелектрана, упркос очигледним последицама које изазива њихова градња а на коју указују бројне иницијативе, организације цивилног друштва, као и грађани.

Министарство енергетике и рударства, представило је Нацрт Закона о обновљивим изворима енергије у ком је очигледно да ће се наставити са подстицањем изградње оваквих хидроелектрана, без обзира на притисак јавности. WWF - Светска организација за заштиту природе, као и Коалиција 27, упутили су коментаре на Нацрт поменутог закона.
Да ли ће реке у Србији преживети, тзв. биолошки минимум приликом изградње MХЕ, како ће се са тим носити локално становништво и ко све то плаћа? Ово је тема првог сата емисије. 

У наставку се посвећујемо другачијим темама. Представљамо нову „Причу о песмама”, новитете са светских топ листа као и догађаје из света музике који су обележили данашњи дан.
Са улица Београда, новости доноси Јована Зец. 

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару