Читај ми!

Trash Hero

Скоро три године у Србији делају Хероји отпада.

Појављују се, добро организовани, на различитим локацијама где отпад обитава и вредно сакупљају оно што су неки од нас бацили на улицу или у шуму - флаше, конзерве од пива, кесице од грицкалица. У току, скоро три године постојања, организовали су 23 акције чишћења, на којима је учествовало 2000-3000 волонтера који су из природе уклонили више од 23 тоне отпада. Наш гост је Драган Kатић, оснивач београдског огранка међународне организације Trash Hero. 

The Doors, The Clash, Iron Maiden, Snow Patrol - бендови су у чијој је каријери 12. фебруар посебно важан. Због чега, откривамо у другом сату емисије. А у наставку ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, то јест музику из Србије и региона, затим минути за једну посебну причу о песми, за актуелности са светских музичких топ-листа, занимљивости, сервисне информације и нашег репортера.

Са вама је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару