Устанак

Данас је трећи дан Васкрса.

Ако не желите да напустите свој дом пре него што сазнате важне информације и чујете ведру музику на радију, онда смо ми право друштво за вас.

Цртица 202 овог јутра говори о теми која је у центру пажње. У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљујући Вањи Савић.

У рубрици „Много смо најјачи" гостује Чаба Силађи. Поделиће са нама сећања на почетак своје каријере и открити зашто је са ватерпола прешао на пливање. Припремила Вања Савић.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих текстова.

Слушаоци репортери питају: „Обраћамо вам се поводом нелегалне експлоатације шума. Конкретно, ради се о Сремачкој шуми (насеље Железник), где је примећено да у дужем временском периоду, очигледно добро организована група крчи шуму, обично у послеподневним часовима. Поред пута им стоје „стражари”, а камионима или тракторима се одвозе дрва. Да ли може неко да испита овај случај?" Одговор је припремила наша новинарка Слађана Савић.

Гласник 202, Владимир Тодоровић, истражује: Радници ЈКП „Београд пут” почели су са извођењем радова у Булевару кнеза Александра Карађорђевића, на делу од кружног тока у Улици Незнаног јунака до Улице Михаила Аврамовића. У оквиру прве фазе радова за саобраћај ће бити затворена деоница између улица Мајора Јагодића и Незнаног јунака у смеру ка кружном току, при чему ће се саобраћај одвијати двосмерно на делу од Незнаног јунака до Мајора Јагодића.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре мисли из емисије „Облак у бермудама”. Изабрао за вас - Дарко Коцјан.

Kвака 202, аутора Драгутина Роквића овога јутра коментаришући стварност коментарише везу између војске и борбе против „беле куге", рат Шкаљараца и Кавчана и идеју да свако од нас засади по једну шљиву.крађу панела са новог соларног пута у Кини са пројекцијом на Србију.

То није све, увек има још.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару