Устанак

Почињемо дан уз важне теме, сунце и осмех!

Док се расањујете и припремате за нови дан, наше је да тај почетак организујемо уз информације које су вам важне, али и да улепшамо јутро музиком и темама које маме осмех. У Цртици бележимо размишљања o актуелним догађајима, уз питање - осећа ли обичан народ исто што и његови лидери? Како јутро одмиче, преносићемо вам најаве метеоролога, актуелне податке о времену и стању на путевима, средњи курс евра и остале важне информације за почетак дана.

Поред најновијих вести и сервисних информација које ћете слушати у сваком сату, прелиставаћемо и насловне стране данашње домаће штампе и скренути пажњу на занимљиве наслове и теме. Ту су и спортске информације које припрема новинарка Вања Савић, уз преглед најважнијих резултата домаћих и иностраних спортиста и клубова.

Када се удружимо, проблеме лакше решавамо, а зато је ту и наша рубрика „Слушаоци репортери"! Данашње питање послала нам је слушатељка којој је украден новчаник у ком је била и лична карта. Када је предала захтев за издавање нове, морала је да плати још 1.700 динара, што је прописано за губитак докумената. Зашто се исто наплаћује и кад је крађа у питању, дговор ћете чути у прилогу Слађане Савић.

За опуштеније теме задужени су „графити" који маме ваш први јутарњи осмех! Преносимо духовите мисли слушалаца емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана.

Да ли сте приметили да кад год неки светски град населе масовно Срби, тај град напрасно доспе на врх листе најбољих градова за живот? Али кад странци дођу у Београд онда наша престоница на тим листама заврши на тамо некаквом неатрактивном 136. месту! Хоће ли људи ускоро Светог Петра молити да их уместо у Рај пошаље у Беч, сазнајте у рубрици „Квака 202" Драгутина Роквића.

Осим што ћемо говорити и о актуелним културним догађајима широм Србије, посебну пажњу скренућемо вам на позоришта. ЈКП „Инфостан технологије” награђују све редовне платише могућношћу да гледају позоришне представе у београдским позориштима по повлашћеним ценама. О овоме причамо детаљније са нашом гласницом, портпаролком „Инфостан технологије” Милицом Пауновић.

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249- 202, или на СМС 064-0202- 200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару