Устанак

Брзо, кратко и забавно разбуђивање.

Пред нама је још један дан пун изазова. Најавићемо га сјајном музиком али и информацијама које ће бити од користи свима који одлуче да дан започну у нашем друштву.

Цртица 202 под утиском дневних догађаја покреће актуелну тему за размишљање: Да ли Србија уме са светом?

Спортске вести пренеће информације са терена на којима се боре наши спортисти. О томе наша новинарка Вања Савић.

Минивал или - графити пренеће ваше духовите мисли, али и афоризме угледних аутора којима ћемо вам за тренутак улепшати почетак дана. Приредио Дарко Коцјан.

„Квака 202” Драгутина Роквића бележи јутрос: Чим мало завеје или почне мраз, људи се жале да је у нашим продавницама тешко набавити грејалицу или калорифер. Изледа да се грејно тело још једино може пронаћи у хороскопу и у личним огласима. Али, будите опрезни, јер је у том случају атест о вашем трошку.

У рубрици „Много смо најјачи” поздравиће нас Ивана Шпановић, наша најбоља атлетичарка и најјачи адут на шампионату света, који данас почиње у Бирмингему. Припремио Дејан Булајић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре. Пратимо информације које су у вези са „леденим таласом" у Србији.

Ђорђе из Београда, наш слушалац, нам је писао: „Недавно сам желео да рекламирам један технички уређај који је био у гарантном року, међутим трговац ми није уважио рекламацију јер је фискални рачун избледео. Да ли имам право да и без тог доказа уређај вратим продавцу, односно каква су моја права у оваквој ситуацији?" Одговоре на ова питања потражила је Слађана Савић, а чућемо их у рубрици „Слушаоци репортери”.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Гласник 202 биће Ксенија Радовић. Она ће се у разговору са чувеним метеорологом Недељком Тодоровићем у РХМЗ Србије информисати кад стиже пролеће?

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Током емисије, емитоваћемо актуелне информације из целе Србије, пратићемо и културна дешавања, а позабавићемо се и гужвама у Београду.

Увек има још понешто, зато нас ослушкујте.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару