Устанак

И овога јутра обиље музике и информације за лакше устајање - ако не журите.

Дежурна екипа потрудиће се да вам обезбеди и забаву и информације од користи за све. Током јутра распитиваћемо се о времену, стању на путевима, припремићемо сервисне информације и курсну листу.

Преглед спортских вести овог јутра за вас је припремила Вања Савић.
У сатиричној рубрици Драгутина Роквића, сазнаћете чаробну формулу за решавање незапослености, стручне савете за случај да сте остали без дечка, као и то ко је и зашто баш сад иницирао пребројавање врабаца у Београду.

Минивал или - графити из „Облака у бермудама” Дарка Коцјана представљају одличан разлог да себи обезбедите осмех на лицу. и овог јутра седам таквих осмеха вас чека.

Загледани у блиставу будућност осврћемо се и на неке историјске чињенице у вези са нашом дијаспором захваљујући др Мили Михајловић, нашој угледној новинарки, књижевници и оперској певачици. Она деценијама живи у Риму, ради за РАИ, а недавно је у Београду представила своју књигу, докторат на тему „Историја тршћанских Срба". Ко су били преци Срба који данас живе у Трсту, а који се већ генерацијама уназад изјашњавају као Италијани. Припремио Дејан Грујић

У рубрици „Пази, свира се" најављујемо да ће млади Београђани моћи данас да чују „како се слуша концерт" уз београдске Битлсе, док ће у Новом Саду наступити Краљ Чачка, а Исказ у Панчеву прави традиционални годишњи концерт.

Из рубрике „Перино Перо" вам нудимо одабране хумористичке фрагменте из култних емисија аутора Петра Лазића. Присећамо се бисера духовитости из емисија које смо волели, као што су: Индексово радио позориште, Црно-бели свет, Бре 202, Црна рупа... приредио Срђан Стојиљковић.

Много тога је већ речено о лимуну и његовом доприносу здрављу, нарочито у зимско доба када почиње сезона грипа и прехлада. Међутим, овај плод може још много тога да поправи и излечи. Рубрику „Да си жив и здрав" припремила је Весна Парезановић Алексић.

То није све, увек има још понешто...

За крај - Виц на блиц, да се насмејете од срца.

Уз сервисне информације и преглед актуелности, позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару