Устанак

Разбуђивање сјајном музиком и информацијама које олакшавају живот.

У нашем друштву ћете сазнати све што је корисно будећи се уз ведру музику. Немојте да вас онерасположи јутарњи мраз, јер метеоролози најављују пораст дневних температура наредних дана.
Детаље о прогнози времена, стању на путевима, сервисним и осталим информацијама сазнаваћете током емисије.
Цртица подстиче на размишљање, коментаришући нашу стварност.
Ту су и спортске вести где вас, као и увек, обавештавамо о новостима везаним за домаће и иностране клубове и појединце. Припремила Вања Савић.
Бивши југословенски рукометаш, Веселин Вујовић, своју љубав према спорту наставио је кроз тренерски позив. Као играч, освајао је три пута Лигу шампиона са „Барселоном" и „Металопластиком". Златним медаљама се окитио на Светском првенству 1986. године и на Олимпијским играма 1984. О овим и другим занимљивостима из каријере Веселина Вујовића, слушаћете у рубрици „Много смо најјачи" коју је припремила наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Као и сваког јутра, листаћемо са вама домаћу штампу и обавестити о курсу динара.

У рубрици „Квака” Драгутин Роквић, између осталог, каже: „Ако сте мислили да се код нас много пије, варате се. По резултатима истраживања агенције „Ипсос", највише пију Белгијанци. Руси су на деветом месту а ми тек на дванаестом.”

На почетку трећег сата дружења, одговарамо на питања „Слушалаца репортера”. Весна Милутиновић жели да зна да ли још увек може да се оствари право на повраћај ПДВ-а за беби-опрему? Ако може - до када би требало да се поднесе захтев надлежнима? Одговор је припремила Слађана Савић.

Наш гласник Марина Зец, јавиће се из Прихватилишта за одрасла и стара лица у Кумодрашкој улици у Београду, које тренутно ради и преко предвиђеног капацитета. У овом прихватилишту уточиште сваког дана налазе пунолетни грађани који су остали без средстава за живот, угроженог су здравља и често без личних докумената. Каква је ситуација током јануарских хладних дана и како функционише овај објекат у Кумодрашкој улици?

Припремили смо вам ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро” као и Виц на блиц пред крај емисије.

Буђење је лепше уз Београд 202.

Ако желите да нам саопштите неку важну или занимљиву информацију, контактирајте нас путем СМС-а на 064 0202 200 или путем телефона у студију 011-3249-202. Мејл адреса је program202@gmail.com a ту су и наше странице на друштвеним мрежама.

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару