Сваштара

Министар омладине и спорта, Вања Удовичић, гостује у 202 повода.

Година за нама је вероватно најбоља постолимпијска година у историји спорта на овим просторима. Поред такмичара који су за њих без дилеме најзаслужнији, сигурно је да великог удела у успесима има и Министаство омладине и спорта и чињеница да је на његовом челу Вања Удовичић, некада врхунски спортиста. Министар Удовичић биће гост „202 повода" и биће то прилика за сумирање сјајне спортске 2017. године, као и најаву онога што нас чека у наредној. Причаћемо о добрим стварима које би се можда могле унапредити, али и о оним лошим пред којима не треба затварати очи. Може ли држава, која у последњих неколико година има много бољи однос према спорту, кренути и у борбу против хулиганизма биће тек једна од тема получасовног разговора који води Вања Савић.

Фудбалски клуб Партизан наставља традицију да за Нову годину обрадује најмлађе. Припремили су пакетиће и топле ствари за децу и стара лица у домовима широм Србије. Слоганом - "Пренесимо топлину свог, у домове широм наше земље! Једна породица, Партизан!", позвали су црно-бели све људе добре воље да помогну. Од нашег гласника Петра Протића ћете сазнати како, ако желите, можете да се укључите у ову лепу акцију.

Бициклизам је не само популаран вид рекреације, већ и озбиљан професионални спорт. Саша Гајичић, генерални секретар Бициклистичког савеза Србије ће кроз рубрику "Много смо најјачи" евоцирати успомене на тренутке када је остваривао запажене резултате у овом спорту. Забележио Дејан Булајић.

Обичаји нашег народа временом су се мењали, па се питамо да ли су они обликовали нас, или ми њих по својој мери? Има ли данас поста ако он не постане Фејсбук пост? Славимо ли више на трпези или на Инстаграму? Суштина поста је уздржавање, што изгледа није превише тешко ни нашим политичарима који су када се гласа, мало, мало - па уздржани. О свему томе у својој радио колумни "Велики бљак" говори Миодраг Стошић.

Многи чувају уске фармерке из доба када су имали мање килограма. Оне, у које кад станемо, знамо да смо у доброј форми. Када нам то не пође за руком, чежњиво гледамо фотографије на којима смо били виткији. Управо то је препорука новог тренда за мршављење, "Thininspiration". Подразумева управо гледање фотографија мршавих људи, да би нас то мотивисало у придржавању правила дијеталне исхране и фитнес програма. Да ли заиста помаже, чућете од Милене Милићевић у рубрици "Да си жив и здрав".

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару