петак, 15.12.2017, 17:00 -> 16:56
Визија
Интервју: Гил Ховав
Светски познати кулинарски маг Гил Ховав из Израела, гастрономски новинар и ТВ лице је гост Београда у коме је одржао гастрономску радионицу. Запаженом каријером у новинарству, издаваштву, телевизији и као аутор одиграо је значајну улогу у оживљавању израелске кухиње. Ховав је као 24-годишњак почео каријеру критичара хране у ресторанима, да би наставио као уредник водећих новина и каопродуцент и водитељ најгледанијих телевизијских емисија о храни и кулинарству.
Објавио је и три бестселера, романе који се сваки на свој начин баве богатом историјом његове породице. Ховав је тренутно окупиран радом у својој продукцијској и издавачкој кући и вођењем радијске емисије о ресторанима у Израелу. У оквиру последњих 20 епизода своје телевизијске емисије "Храна за ум" интервјуисао је добитнике Нобелове награде, укључујући Џона Неша, Елија Визела, Данијела Канемана, Ерика Кандела и многе друге.
Објавио је и три бестселера, романе који се сваки на свој начин баве богатом историјом његове породице. Ховав је тренутно окупиран радом у својој продукцијској и издавачкој кући и вођењем радијске емисије о ресторанима у Израелу. У оквиру последњих 20 епизода своје телевизијске емисије "Храна за ум" интервјуисао је добитнике Нобелове награде, укључујући Џона Неша, Елија Визела, Данијела Канемана, Ерика Кандела и многе друге.
Са Гилом Ховавом је за данашњу ''Визију" разговарала Марина Зец.
Водитељка емисије је Јелена Кнежевић.
Коментари