Визија

Интервју: Гил Ховав

Светски познати кулинарски маг Гил Ховав из Израела, гастрономски новинар и ТВ лице је гост Београда у коме је одржао гастрономску радионицу. Запаженом каријером у новинарству, издаваштву, телевизији и као аутор одиграо је значајну улогу у оживљавању израелске кухиње. Ховав је као 24-годишњак почео каријеру критичара хране у ресторанима, да би наставио као уредник водећих новина и каопродуцент и водитељ најгледанијих телевизијских емисија о храни и кулинарству.
Објавио је и три бестселера, романе који се сваки на свој начин баве богатом историјом његове породице. Ховав је тренутно окупиран радом у својој продукцијској и издавачкој кући и вођењем радијске емисије о ресторанима у Израелу. У оквиру последњих 20 епизода своје телевизијске емисије "Храна за ум" интервјуисао је добитнике Нобелове награде, укључујући Џона Неша, Елија Визела, Данијела Канемана, Ерика Кандела и многе друге.

Са Гилом Ховавом је за данашњу ''Визију" разговарала Марина Зец.
Водитељка емисије је Јелена Кнежевић.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње