Широм затворених очију - Само срцем се добро види

40- ти јубиларни сусрет, који организује Удружење Козарчана у Београду, одржаће се у суботу 4. јуна са почетком у 20 часова у Дому војске Србије.

Окупиће се око 200 гостију из Бања Луке, Градишке, Београда, Приједора, Лакташа, Костанице, Дубице и Новог Града. Циљ окупљања је дружење, чување славне традиције и обичаја. Водитељ програма је чувени глумац Тихомир Тика Станић.
Тим поводом за Београд 202 говориће Момир Крагуљ.

Мој дивни али и пријатељ све деце и одраслих ПЕЦА ПЕТРОВИЋ МАРШ, Посленик лепоте и Чувар духа, послао ми је позивницу коју Вам преносим и позивам Вас да учествујете у догађају који најављује:
„Медијски послениче,
ако Ти срце уме и може да затрепери када видиш стотине малишана како раздрагано трче и труде се да им змајеви попут птица освајају небеска пространства - обавести на свој начин дечју (и родитељску) јавност да ће 21. ЗМАЈАДА да се деси у суботу, 4.6.2016., у 10.00.
И дођи! Сам, односно сама, са Твојим или комшијским малишанима, понеси једног, два...змаја, и велики амблем Твоје редакције, и поклоне -сувенирчиће за победнике или све мале змајаре.
Добродошлица и бољенашлица су обезбеђени."

Твој и дечји Чика Пеца

U prepunoj Jugoslovenskoj kinoteci u subotu je otvorena izložba „Belgrade to Bowie", posvećena nedavno preminulom muzičaru Dejvidu Bouviju.
Osnovu čini stotinak fotografija Brajana Rašića, rođenog Beograđanina i svetski poznatog muzičkog fotografa, koji je više od dve decenije bio jedan od Bouvijevih zvaničnih fotografa.
Do 21. avgusta posetioci će moći da vide više od 100 fotografija koje je s rok zvezdom napravio Brajan Rašić

Proslavljeni režiser Emir Kusturica dobio je Gran-pri i svoju zvezdu u Aleji zvezda, u ruskom gradu Uljanovsku.
Kusturici su u nedelju uručene tradicionalne nagrade - statua od simbircita (neobičnog kamena nalik na ćilibar) i kraljevski plašt, a svečano otkrivanje zvezde bilo je poslednjeg dana osmog po redu filmskog festivala i televizijskog programa „Od sveg srca".
„Мislim da svi gledaoci ovog divnog koncerta dele najlepša osećanja prema našem bratskom jugoslovenskom, srpskom narodu, koji predstavlja Kusturica" - naglasio je gubernator Uljanovske oblasti, Morozov.

Александар Вретос је мој изузетан пријатељ десетак година али и пријатељ Београда, Србије и нашег народа исто толико десетина година. Живи у Кавали, на домак Тасоса и све ове деценије чини добра дела спрам нас.
Ових дана у својој Кавали угостиће новинаре и оне људе а ми ћемо имати прилику да га чујемо са још једном новом и лепом причом.

Разговараћемо и о неколиким српским бањама и градовима, о људима и поезији.

Не знам да ли Вам се догодило да досањате сан који сте снивали.
Уколико јесте, онда веома добро знате шта Вам се догодило.
Сањајте! УЗ БЕОГРАД 202!
„Само срцем се добро види!" (Егзипери)

Слушајте нас на ФМ 104,0 Мегахерца и преко Интернета.

Контакт:
++381 11 3249 202
СМС: 064 0202 200
Мејл: program202@gmail.com
Аутор, домаћин и водитељ: Лука Мијатовић .:

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару