Широм затворених очију - Само срцем се добро види

Lepo pozdravljen g. Luka! Mi je zelo žal, da se nisva pogovarjala vsaj malo po slovensko pred dvema tednoma. Evo, zdaj je kratka priložnost, ki se bo ob koncu te povedi iztekla.

Sada prelazimo na srpski:

Slovenački hor arhitekata ARHIVOX; jedan od 2 takva na svetu; priređuje koncert u auli Arhitektonskog fakulteta u Beogradu; u subotu 14. Maja u 17 časova; i čast nam je da nam pomognete u promociji koncerta i naravno da budete naši gosti.
Imamo i goste- sopranistkinju Svetlanu Vranić a premijerno izvodimo "Space Oddity" od Bouvija a dekan ljubljanskog Arhitektonskogfakulteta, čuveni arhitekta Peter Gabrijelčič svira sa nama.
Posle lepog koncerta kojem će prisustvovati I uvaženi gosti iz sveta muzike, arhitekture i diplomatije, ARHIVOX" šiba" na most na Adi (delo našeg Gabrijelčiča) gde snimamo spot za "Space Oddity" kao omaž Bouviju, muzici, arhitekturi, ovom gradu i slovenačko- srpskom prijateljstvu.

P.S. Šaljem Vam i veeeeliki pozdrav od Goce Rančić. Kaže da Vas mnogo voli i još uvek se seća divnih trenutaka sa jednim od svojih najtalentovanijih saradnika.

Srdačan pozdrav,
dirigent, mr. Jelena Susnick 

Моја напомена Вама који пажљиво читате!

Хором Arhivox од 2013. године управља диригент мр Јелена Сасник (Jelena Susnick), оркестарски и хорски диригент, која се усавршавала кроз рад са реномираним диригентима: Даринком Матић Маровић, Младеном Јагуштом, Станком Шепићем и Колином Метерсом (Collin Metters) шефом катедре за дириговање Краљевске музичке академије у Лондону.

Њен диригентски стаж обухвата дириговање Београдском филхармонијом, Берлинском синфонијетом, Симфонијским оркестром РТС-а, "Jeunesse Musicales", и осталим. За Радио Телевизију Словеније је објавила 6 ЦД-ова.

У овој емисији разговараћемо и о: Светом Василију Острошком, Десанки Максимовић, Зорану Радмиловићу, Салвадору Далију; Бобу Марлију "краљу" реге - музике; Стиви Вондеру, Бранку В. Радичевићу, Френку Синатри, Растку Петровићу, Марку Краљевићу и Руђеру Јосипу Бошковићу, који са правом може да се сматра претечом Ајнштајна.

Не знам да ли Вам се догодило да досањате сан који сте снивали.

Уколико јесте, онда веома добро знате шта Вам се догодило.
Сањајте! УЗ БЕОГРАД 202!

„Само срцем се добро види!" (Егзипери)

Слушајте нас на ФМ 104,0 Мегахерца и преко Интернета.

Контакт: 

++381 11 3249 202
СМС: 064 0202 200
Мејл: program202@gmail.com

Избор музике и продукција: Нена Огњеновић Тркуља
Аутор, домаћин и водитељ: Лука Мијатовић .:

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару