петак, 08. мај 2015, 12:49
Индекс 202
Добро спремљена клопа? Шта то уопште значи? Ствар је потпуно лична. Онај ко познаје тајне кулинарства зна колико је и шта потребно да би јело било заиста ’’добро’’. Други ће појести било шта са киоска што делује ’’лепо очима’’ и рећи: ово је добро спремљено. И онда шта је важније, да буде добро очима (и стомаку) или да буде кулинарски добро?
Када упитамо колеге како се хране, кажу да је то најчешће храна из два извора: бакини и мамини рецепти с једне, и фаст фуд с друге стране. Једно је срцу милије, друго је брже и друштвеније. Путер, јефтина шунка, комадић краставца и бела кифла која се лепи за желудац... против великих сланих сарми и преслатких колача. Марко Мирановић потражио је студентска објашњења о томе зашто и да ли мисле да се ''добро'' хране?
Јавите се (0640202200, 0113249202) да рашчистимо до краја ове недоумице.
За микрофоном је Миодраг Стошић.
Јавите се (0640202200, 0113249202) да рашчистимо до краја ове недоумице.
За микрофоном је Миодраг Стошић.
Коментари