Читај ми!

Vučić: Idemo u Brisel u najboljoj veri, da razgovaramo i rešavamo konkretne probleme

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da delegacija Beograda ide u Brisel, na nastavak dijaloga 19. jula, u najboljoj veri i da razgovara i rešava konkretne probleme.

Aleksandar Vučić je, upitan šta očekuje od novih pregovora u Briselu, rekao da veruje da je neophodan napredak, a da li je moguć to će se, dodaje, videti.

"Što se Brisela tiče idemo i idemo u najboljoj veri, da razgovaramo i rešavamo konkretne probleme od nestalih lica pa do svega ostalog", objasnio je Vučić u izjavi novinarima nakon posete inženjerskog centra fabrike "ZF Srbija" u Pančevu.

Vučić je istakao da je dijalog važan za celu našu zemlju, jer kada u njemu napredujemo lakše i brže ćemo dovoditi investitore.

"Više neće moći da se 'zapate' moćne kriminalne organizacije"

Vučić je poručio da će biti nastavljena borba sa kriminalom i da ne smemo da dozvolimo da se opet "zapate" tako moćne i velike organizacije, kao što je bila grupa Veljka Belivuka.

"Mi ćemo nastaviti tu borbu i ponosan sam što više od pola godine nemamo ni pokušaj mafijaškog ubistva. Ima porodičnih i kafanskih sukoba, kao i svuda u svetu, ali kod nas nema mafijaških ubistava od kada smo se obračunali sa jednom od najvećih kriminalnih organizacija", rekao je Vučić.

Naveo je da se država obračunala sa velikom mafijaškom organizacijom koja je imala svoje pipke i u Pančevu, kao i da Srbija mora da bude jedna od najbezbednijih zemalja da bi mogla da nastavi da privlači investitore.

Predsednik je poručio da će država nastaviti da se bori protiv kriminala i korupcije i da treba još puno da uradimo u oblasti vladavine prava.

Verujem da ćemo napraviti i u toj oblasti veliki napredak, da će EU to prepoznati i nagraditi Srbiju otvaranjem novih poglavlja.

"To nije naš jednokratni posao, već stalna obaveza i sa tim ćemo nastaviti", poručio je Vučić.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи